jongerenpodium kleinAcht jonge (van oorsprong Hoekse) kunstenaars profileren zich in de Zeetoren: 14.00 – 17.00 uur (begintijd half uur vervroegd i.v.m. het grote aantal deelnemers). Toegang gratis.

Met Sanne van der Ende en Karlot Bosch (Theatergroep Rij 7), Melan van Driel en Jo-ann Groenewegen en een saxofoonkwartet met o.a. Daphne Heins. Leerlingen van het Albedacollege zorgen voor gratis hapjes.

Sanne v.d. EndeRij7 bestaat voor deze gelegenheid uit 2 personen: de in HvH geboren Sanne van der Ende en haar collega Karlot Bosch. De Broers gaat over een gezin met 2 meisjes die worden opgevoed als jongens. Op een gegeven moment bedenken de meisjes dat het misschien wel leuk zou zijn om een meisje te zijn of gewoon zichzelf… Zie: Persbericht De Broers

Verder maken we o.a. kennis met Melan van Driel. Zij studeerde in juni af aan de Willem de Kooning Academie (Modevorming) met een onderzoek naar schoonheidsidealen. 

Nog een Hoekse kunststudent:  Jo-ann Groenewegen. Zij vertelt o.a. over haar opleiding aan het Grafisch Lyceum.

Saxofoonkwartet
De muziek wordt verzorgd door een saxofoonkwartet met drie leerlingen van een school voor jong talent. Een van de saxofonisten doet de opleiding muziekleraar. Jim Brinkman (sopraansaxofoon), Daphne Heins (altsaxofoon), Gido Broer  (tenor saxofoon), Chalcedony Williams (baritonsaxofoon).

Hapjes
In de pauze zijn er gratis hapjes. Deze worden verzorgd door leeerlingen van het Albedacollege, met als sponsor Hans Ooms’ administratiekantoor ’s-Gravenzande.

 

 

Categorie: archief